Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Hollán Ernő. u. 21.
Telefon: +36-94-316-387
E-mail küldése

Szolgáltatások

Függönyök varrása

Üzletünk fő profilja a függönyök értékesítése és varrása. Rövid határidőn belül megvarrjuk a kívánt méretet és fazont az Ön által kiválasztott függöny illetve sötétítő anyagból.  Számtalan lehetőséget kínálunk:

  • függöny: lap, szabott, íves, fodros, borítékos, rakott, húzott

  • sötétítő

  • drapéria: feszített, rakott, ráncolt, felszabott, bogen, mittelbogen, nyakkendős, fodros, bélelt

  • ágytakaró, párna, falvédő

Függöny választékunk elképesztően színes palettán mozog:

organza, voile, hagyományos- és klasszikus jacquard, spagetti függöny, vitrázs, vasalás könnyített, lapfüggöny mind-mind megtalálható nálunk többféle színben és mintával, figyelve és alkalmazkodva a változó trendekhez.

A sötétítő függönyöknél is több tucat típus közül válogathatnak kedves vásárlóink. Az általános sötétítők mellett nagy kedvenc a teljes fényzáró, úgynevezett black out sötétítő. Ez utóbbi sűrű szövésű, de mégis puha, lágy esésű anyagnak is bőséges választékát kínáljuk.

Kiegészítők tekintetében is széles kínálatunk van a ráncolókból, ferdepántokból, szalagokból, régi és új karnis tartozékokból, rojtokból, bojtokból, elkötőkből, karikákból, csipeszekből…. stb.

Fontos kiemelni, hogy nem csak a nálunk vásárolt függönyanyaggal dolgozunk! Az Ön által hozott anyagra is ugyanúgy biztosítjuk a rövid határidős méretre és fazonra varrást.

Mindemellett hasznos tippeket is adunk Önnek a kiválasztott függöny mosását, kezelését illetően. Ellátjuk hasznos tanáccsal a felrakást illetően, illetve ha nem boldogul vele, szívesen vállaljuk a felrakást is!

 

« Vissza az előző oldalra!
Függönyözön Kft - Magyar