Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Hollán Ernő. u. 21.
Telefon: +36-94-316-387
E-mail küldése

Blog

2019. augusztus 03., 08:20Praktikum az irodában: a szalagfüggöny

A szalagfüggönyt letisztult formája, praktikus volta és könnyű kezelhetősége miatt főként irodákban használják. Talán éppen a letisztultsága miatt ritkán jut eszünkbe, hogy egy kicsit játsszunk a színekkel, pedig egy kis kreativitással nagyon hangulatos teret varázsolhatunk egy nem túl ingergazdag helyiségből is.

Több funkciót is elláthat, lehet árnyékoló, vagy térválasztó. Felszerelhető falra, plafonra, ablakkávára, álmennyezetre, ferde vagy íves falra is. A magát a függönyt alkotó lamellák lehetnek fényáteresztő, vagy fényzáró anyagúak, de rendelhető fény- vagy hővisszaverő, lángálló anyagból is. A lamellák anyaga antisztatikus textil, amely gátolja a por és a kosz megtapadását. Ez a tulajdonság azért is fontos, mert maga a szalagfüggöny nem mostható. A lamellák a feszességüket az aljukba ágyazott súlylapoknak köszönhetik. A karnis színe alapesetben fehér, de igény esetén más színre is festhető. A szalagfüggöny a hagyományos gyöngyláncos kézi mozgatás mellett fali kapcsolós és távirányítós motoros vezérléssel is rendelhető. 
A szerelése egyszerű, és ha valamelyik alkatrész – például a súlylap, vagy a gyöngylánc – sérült, az Hollán Ernő utcai üzletünkben beszerezhető. 
A Függönyözönnél lehetőség van arra is, hogy esetileg, vagy rendszeresen karbantartsuk cégek irodáiban a szalagfüggönyöket. Ez azzal az előnnyel jár, hogy mindig kifogástalan állapotban lesznek ezek a valóban praktikus árnyékolók. 


« Vissza az előző oldalra!

Függönyözön Kft - Magyar