Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Hollán Ernő. u. 21.
Telefon: +36-94-316-387
E-mail küldése

Blog

2019. július 26., 14:46Egy látványos megoldás árnyékolásra: a sávroló

Aki nyitott az modern lakberendezési eszközökre, aki mer különbözni, az sávrolóval lenyűgözően szép és látványos módon oldhatja meg egy helyiség árnyékolását.

A sávrolónál a kétféle anyag, a fényáteresztő és a fényzáró egymás mögött helyezkedik el. Mozgatással elcsúsztatjuk őket egymáshoz képest, így az egyik állásban fényáteresztőként, míg a másik állásban sötétítőként funkcionál egyazon szerkezetben. De ha kedvünk tartja, akár teljesen fel is tekerhetjük a textilt, így ablaktisztításnál, szellőztetésnél teljes ablakfelületet kaphatunk. Értelemszerűen karnisra sincs szükség, a sávroló rögzített hengere kiváltja azt.

Minden sávrolót méretre készítünk, így tökéletesen igazodik az ablaknyíláshoz. Tokozott és tok nélküli kivitelben is elkészíthető. Bármelyik megoldás szóba jöhet, attól függ, melyiket válasszuk, melyik tetszik. A tok nélküli szerkezet az árban kedvezőbb, megfelel mindenhová, szép megjelenésű. A tokos kivitel a praktikusabb, jobban védi a szennyeződésektől a textíliát.

A sávrolók működtetése történhet kézzel, ilyenkor golyós gyöngylánccal mozgatjuk a hengert. Motoros működtetés is választható, fali kapcsolóval, illetve rádiós távirányítóval. A távirányítós működtetés akár programozható is lehet, és akár több sávrolót is lehet vele egyszerre mozgatni.

A sávroló szerelhető a nyílászáró szárnyára, így a nyitásnál együtt mozognak. Lehetőség van fúrásmentes megoldást, ha a keretbe nem szeretnénk belefúrni. Sávroló tehető ablak fölé vagy akár mennyezetre is.

Minden stílusú lakásba léteznek megoldások, minimál, modern, letisztult formavilágú terekbe egyaránt. A színek, a minták és a textúrák számos lehetőséget rejtenek magukban. A sávroló egyedi megjelenésével és színvilágával a legjobb megoldás akár régi, megunt szalagfüggönyünk kiváltására is. Irodákba, lakásokba, modern stílusú terekbe bátran ajánljuk különböző textúrájú anyagainkat.

Nézz be a Függönyözön Hollán Ernő utcai üzletébe, ahol minden segítséget megadunk, hogy jó döntést hozhass.

 

« Vissza az előző oldalra!

Függönyözön Kft - Magyar