Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Hollán Ernő. u. 21.
Telefon: +36-94-316-387
E-mail küldése

Blog

2020. március 27., 11:51Az év női vállalkozója lettem

Ahogy azt már sokan láttátok, elnyertem Az Év Női Vállalkozója díjat! Február 1-jén, a Női Vállalkozói Klub Egyesület farsangi bálján hirdettek eredményt, amely szerint én kaptam a legtöbb szavazatot.

Az egyesület díját évente egyvalaki kapja meg, aki vállalkozóként olyan példaértékű munkát végez, amelyet a közösség elismer. Nagyon örülök az elismerésnek, és büszke vagyok a díjra, mert tudom, hogy hosszú út vezetett idáig.
Talán nem tudjátok mindannyian, hogy az ország másik végéből származom, és függöny kereskedőként minden nagyobb városban többször megfordultam. Így sokszor jártam Szombathelyen is, ahol az MMIK-ban nagyon jó hangulatú, és főleg eredményes vásárokat tartottam. Megszerettem ezt a szép várost, és úgy döntöttem, hogy itt nyitom meg az üzletemet, immár lakberendezőként. Most már egy lelkes és kreatív csapat segítségével próbálom kielégíteni a vásárlók igényeit.
Így visszagondolva, nem bántam meg sem a profilváltást, sem azt, hogy Szombathelyt választottam otthonomnak. Nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást, a lájkokat, üzeneteket – amelyekre nem is tudtam egyesével válaszolni –, köszönöm, hogy velem voltatok, és velem vagytok!


« Vissza az előző oldalra!

Függönyözön Kft - Magyar