Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Hollán Ernő. u. 21.
Telefon: +36-94-316-387
E-mail küldése

Blog

2019. július 19., 11:48A pliszé függönyök varázsa

A távol-keleten már évszázadokkal ezelőtt rájöttek arra, hogy a nagyon vékony, egynemű anyagból hajtogatott árnyékolókkal varázslatos hangulatot teremthetnek egy helyiségben. Különösen nappal, a lágy fények és színek játékával tehetik egyedivé a teret.

A XXI. században a pliszé függönyök vették át ezeknek az árnyékolóknak a szerepét. Még nem eléggé elterjedtek, pedig amellett, hogy nagyon szépek, sok praktikus tulajdonságuk is van. Szerencsére egyre többen felismerik az előnyeit. Mindenféle ajtóra, ablakra feltehetőek, és nemcsak téglalap alakú, hanem kör, háromszög vagy trapéz formájú felület is lefedhető velük, még a ferde síkú tetőtéri ablakra is felszerelhetők. Az sem jelent akadályt, ha nagy a belmagasság, ilyenkor egy praktikus mozgatószerkezet könnyíti meg a használatát.

A pliszé függönyöket lehet sötétítőként és fényáteresztőként is használni, sőt, ezek ötletes kombinációjaként is, így egészen pontosan szabályozhatjuk a bejutó fény mennyiségét. Mi itt a Függönyözönnél nagy tapasztalattal rendelkezünk a pliszé függönyök alkalmazása terén, és szívesen ellátjuk tanáccsal, ha ellátogat Hollán Ernő utcai boltunkba.

 

« Vissza az előző oldalra!

Függönyözön Kft - Magyar